PRIJSWINNENDE VERSE FRIET

NU VOOR HORECA

Friet van Pieperz is krokant van buiten en romig van binnen. Het is gemaakt van ons eigen aardappelras: de tiger aardappel. Het telen, oogsten en verwerken is geheel duurzaam en on the way to planetproof.

Pieperz horeca

Planet proof

Samen met onze telers, andere bedrijven én jou werken we naar een landbouwproductie toe die in balans is met de draagkracht van de aarde. Samen zijn we On the way to PlanetProof!

WAAROM PIEPERZ FRIET?

  • LEKKER, KROKANT VAN BUITEN, ROMIG VAN BINNEN, GOUD VAN KLEUR
  • MEER MARGE, MEER GEMAK
  • AMBACHTELIJK GESNEDEN, DUS LANGE EN RECHTE FRIETEN
  • MET SCHIL, DUS MEER SMAAK EN MINDER VERSPILLING
  • NIET BELANCHEERD, ENKEL VOORGEBAKKEN IN OLIE
  • UNIEK RAS, 'ON THE WAY TO PLANET PROOF' GETEELD

<

Chefs aan het woord

>
Doordat de friet van zulke hoge kwaliteit is zijn wij het als bijgerecht op de kaart gaan zetten.
Yusuf TekinJaxx Marina
Met Pieperz breng je friet van bijrol naar hoofdrol!
Danny LuurssenGuldenberg Hotel & Brasserie
De reguliere friet haalt het bij lange na niet bij Pieperz.
Gijs de VetFinch Gastrobar
WAT HIJ ZEGT

Wij bieden friet aan voor een eerlijke prijs en zonder fratsen. Geniet iedere keer van mooie rechte lange frieten, wij snijden onze friet op ambachtelijke wijze.

Jouw vragen, beantwoord.

Je kunt jezelf altijd wat afvragen, toch? Met die gedachte hebben we wat vraag en vooral antwoorden voor je verzameld. Heb je er meer? Stel ze gerust.

  • Waarom kan ik door Pieperz meer marge vragen? Door friet van Pieperz te gebruiken, kun je meer marge rekenen voor jouw restaurant. Een extra marge vragen kan doordat je Pieperz als merk gebruikt om zo een hoger prijs te vragen voor premium friet.
  • Wat is er zo bijzonder aan de Tiger aardappel? De tiger aardappel heeft een veel meer gelijke droogstofverdeling in vergelijking met andere aardappelrassen. Dit houdt in dat ieder frietje even romig van binnen is en krokant van buiten blijft. De friet wordt dus niet slap en zuigt zich niet vol met olie tijdens het bakken.
  • Waar staat het keurmerk PlanetProof voor? On the way to PlanetProof is een onafhankelijk keurmerk dat laat zien dat voedings- en sierteeltproducten duurzamer zijn geproduceerd. Door producten met dit keurmerk te kopen, maak je een betere keuze voor natuur, klimaat én dier.

Ga voor GRATIS

PROEFPakket