Pieperz Fancollectie

VET LEKKER & VETKLEP

Pieperz bezoek je normaal gesproken voor verse friet, burgerz of shakez. Maar af en toe heb je gewoon behoefte aan iets anders, zoals het VET LEKKER t-shirt en die verse VETKLEP. Doordat wij inmiddels een behoorlijk diverse schare fans hebben is er ook de fancollectie. Die beschikbaar is voor jong & oud.

Unisex collectie

De fancollectie is unisex, dus je hoeft niet meer te vragen om een t-shirt van je lover. Veel items uit de fancollectie zijn in de locaties van Pieperz verkrijgbaar, dus wees er snel bij.

Serveer je gasten

de lekkerste verse friet

Bij Pieperz snappen we donders goed dat iedereen zijn gasten het beste en lekkerste op tafel wil zetten. Laat dat wat friet betreft gerust aan ons over. Wij selecteren de beste aardappelen, snijden de friet en bakken deze alvast voor. De Pieperz friet wordt vers en gekoeld geleverd. Zo hoef jij alleen nog maar de porties af te bakken.

ONZE PIEPER

Da's smaakt nou ├ęcht 2.0

Alles begint bij de pootgoed ontwikkelaar. Voor Pieperz is dit HZPC. Zij zijn wereld-marktleider op het gebied van ontwikkelen van nieuwe aardappelrassen. Samen met HZPC zijn we opzoek gegaan naar het perfect ras voor de lekkerste friet. Uit jaarlijkse 100.000 kruisingen kwam na 10 jaar het aardappelras TIGER als winnaar uit de strijd. Dit werd ons PIEPERZ aardappel.

De PIEPERZ aardappel heeft een perfecte droge stof verdeling. Zo blijven de Pieperz frieten na het bakken ROMIG van binnen en KROKANT van buiten.