Pieperz voor horeca

ROMIG VAN BINNEN, KROKANT VAN BUITEN.

Bij Pieperz vinden we dat iedereen recht heeft op de lekkerste friet. Dus ook wanneer je in een restaurant of eetcafé eet. Ben jij eigenaar van een horeca-gelegenheid en wil je de beste, verse friet serveren? Dat vinden wij geweldig! Drop een lijntje en we kijken direct hoe we dat kunnen afspreken.

Over smaak valt niet te twisten, Maar wij en ook de professionele keurmeesters van het AD vinden de PIEPERZ frieten een winnaar. Zo scoorden we dan ook een 9,5 en een 10-! in de AD Friettest

PIEPERZ Proberen?

PRIJSWINNENDE FRIET

vraag een proefpakket aan

Beleef een vrijblijvende Pieperz-ervaring in jouw etablissement. Voor proeven met de P van Pieperz: friet, een fles brander mayonaise, ketchup en olie van Oliehoorn.

  Serveer je gasten

  de lekkerste verse friet

  Bij Pieperz snappen we donders goed dat iedereen zijn gasten het beste en lekkerste op tafel wil zetten. Laat dat wat friet betreft gerust aan ons over. Wij selecteren de beste aardappelen, snijden de friet en bakken deze alvast voor. De Pieperz friet wordt vers en gekoeld geleverd. Zo hoef jij alleen nog maar de porties af te bakken.

  • Krokant van buiten, romig van binnen
  • Lekker makkelijk
  • Constante kwaliteit
  • Zonder poespas, écht vers zonder toevoegingen
  • Een eerlijk verhaal
  • Prijswinnende friet
  • Eigen ras

  ONZE PIEPER

  Da's smaakt nou écht 2.0

  Alles begint bij de pootgoed ontwikkelaar. Voor Pieperz is dit HZPC. Zij zijn wereld-marktleider op het gebied van ontwikkelen van nieuwe aardappelrassen. Samen met HZPC zijn we opzoek gegaan naar het perfect ras voor de lekkerste friet. Uit jaarlijkse 100.000 kruisingen kwam na 10 jaar het aardappelras TIGER als winnaar uit de strijd. Dit werd ons PIEPERZ aardappel.

  De PIEPERZ aardappel heeft een perfecte droge stof verdeling. Zo blijven de Pieperz frieten na het bakken ROMIG van binnen en KROKANT van buiten.

  Pieperz | Pieper 2.0 from Wouter Looten on Vimeo.

  Zij Piepen al mee!

  Pieperz is al op verschillende locaties verkrijgbaar en dat vinden wij VET leuk. Wil jij ook die ROMIGE en KROKANTE Pieperz. Laten we ff bellen. Dan weten we allebei snel meer.

  NaamLocatie
  Halte 5Heeswijk-Dinther
  DIS KIPVeghel
  Wittern Veghel
  Meneer Frits Eindhoven
  FF Swanjee 's-Hertogenbosch
  Hotel de BankierCuijk
  GuldenbergHelvoirt
  Pompen & Verlouw's-Hertogenbosch
  Bistro Borage's-Hertogenbosch
  FinchOss

  Ff bellen met ons

  Je kunt ons mailen op horeca@pieperz.eu of bel naar de administratie op 06-12398806.

  Maar we kunnen jou natuurlijk ook gewoon terug bellen.

   CHEFS AAN HET WOORD

   TEUN HORCK - EIGENAAR DIS


   DE PRIJZEN DIE PIEPERZ HEEFT GEWONNEN ZIJN VOLKOMEN
   TERECHT, WAT MIJ BETREFT DE LEKKERSTE FRIET