Filmz

1 Beeld zegt meer dan 1000 woorden! Onze pieper is de held van de tent en wordt het hele jaar rond voor u geteeld. Wij snijden en bakken onze Pieperz met veel passie en delen deze graag, dus bij Pieperz zijn onze aardappels, snijmachine en olie ook los verkrijgbaar. Ook al is onze Pieperz de held van de tent: met net zo veel liefde wordt voor jou gemaakt: PIEPERZ BURGERZ.

Over smaak valt niet te twisten, Maar wij en ook de professionele keurmeesters van het AD vinden de PIEPERZ frieten een winnaar. Zo scoorden we dan ook een 9,5 en een 10-! in de AD Friettest

ONZE PIEPER

Alles begint bij de pootgoed ontwikkelaar. Voor Pieperz is dit HZPC. Zij zijn wereld-marktleider op het gebied van ontwikkelen van nieuwe aardappelrassen. Samen met HZPC zijn we opzoek gegaan naar het perfect ras voor de lekkerste friet. Uit jaarlijkse 100.000 kruisingen kwam na 10 jaar het aardappelras TIGER als winnaar uit de strijd. Dit werd ons PIEPERZ aardappel.

De PIEPERZ aardappel heeft een perfecte droge stof verdeling. Zo blijven de Pieperz frieten na het bakken ROMIG van binnen en KROKANT van buiten.