De mensen achter pieperz

WIJ SUPER-PEEPZ!

Iedere dag proberen wij het jou bij Pieperz zo aangenaam mogelijk te maken.
Onze superkrachten helpen daarbij:

Super-proper, we houden de tent schoon!
Stoffen, boenen, ruimen en poetsen, wij rusten niet voordat de hele tent spik en span is!

Super-smaak, laat wat van je horen!
Proef en laat proeven is ons motto. wij horen graag van de klant hoe het smaakt!

Super-vers, vers staat voorop!
Super verse friet, snacks en shakes. onze pieper wordt zelf gesneden en in verse olie gebakken. onze burgers zijn vers van de slager en onze shakes worden alleen met verse ingrediënten geshaked.

Super-ethos, foutje? kan gebeuren!
Waar gewerkt wordt worden fouten gemaakt. Hier mag onze klant alleen niet de dupe van zijn.
In onze zaken liggen ‘frietback’-kaarten. We leren graag van de ervaring van de klant. Vul de frietback-kaart in en maak kans op een tegoedbon van €25,-.

Super-service, laat je tanden zien!
Onze klanten voelen zich welkom bij pieperz. zet je glimlach op, voorzie onze klant van extra service waar het kan en zorg dat ze tevreden de deur uitlopen.

Super-sfeer, de enige echte!
Verse producten, gezellige tent en de allermooiste glimlach: de enige, echte Pieperz-sfeer!


Mocht je op of aanmerkingen hebben m.b.t. bovenstaande, aarzel dan niet! Spreek ons aan of stuur een mail naar info@pieperz.eu

ONZE PIEPER

Alles begint bij de pootgoed ontwikkelaar. Voor Pieperz is dit HZPC. Zij zijn wereld-marktleider op het gebied van ontwikkelen van nieuwe aardappelrassen. Samen met HZPC zijn we opzoek gegaan naar het perfect ras voor de lekkerste friet. Uit jaarlijkse 100.000 kruisingen kwam na 10 jaar het aardappelras TIGER als winnaar uit de strijd. Dit werd ons PIEPERZ aardappel.

De PIEPERZ aardappel heeft een perfecte droge stof verdeling. Zo blijven de Pieperz frieten na het bakken ROMIG van binnen en KROKANT van buiten.